SSRK Södras sida

Bilderna tagna av Carin Träffe och Håkan Linde

 

 

Sponsorer

 

   
   
Folksam Försäkringsbolag - Försäkringar, sparande, lån och pension
   
   
   
   
   

 

 

 

Vill ni vara med och sponsra Unghundsderbyt för retriever i Skåne den 11 juni 2011?

 

Svenska Spaniel- och Retrieverklubben (SSRK) är Sveriges största specialklubb för jakthundsraser. SSRKs Södra avdelning har äran att anordna 2011 års Unghundsderby.

 

Unghundsderbyt startade 2006 och har sedan dess varit en riktig succé och fler och fler startar varje år. Förra året fick man in 149 anmälningar. Tävlingen är öppen för unghundar av alla retriever-raser, oavsett tidigare meriter. Det kommer att krävas stort engagemang av frivilliga samt ekonomiska resurser.

 

Vi har tagit fram två olika sponsor-paket som vi kan erbjuda:

 

Paket 1 för 1 000 kronor
Ni erhåller en 1/4 annonssida i start-katalogen, ni får marknadsföra er på vår hemsida med er logotype samt en länk till er hemsida.

 

Paket 2 för 3 000 kronor
Ni kommer att vara en av fem rut-ansvariga där er logotype syns tydligt på en av stationerna. Ni erhåller även en 1/1 annonssida i startkatalogen, ni får marknadsföra er på vår hemsida med er logotype samt en länk till er hemsida.

 

Tycker ni att detta låter intressant? Hör gärna av er, vi kan även skräddarsy andra lösningar. När det gäller skyltar och logotyper är det upp till sponsorn att förse oss med material.

 

Hälsningar
Unghundsderby 2011

 

Susanne Nilsson
eleocharis@spray.se

• SSRK SÖDRA © 2011 •

Uppdateras av Anette Björgell