SSRK Södras sida

Bilderna tagna av Carin Träffe och Håkan Linde

 

 

Domare

 

 

Willy Gustafsson

Katarina Ljungqvist

Peter Nordin

Anita Norrblom

Mats Närling

 

 

Domarpresentationer

 

PETER NORDIN

 

Hej!

 

Jag är boendes i Norrland med 4 st labradorer. Tycker det ska bli mycket roligt att få döma Unghundsderbyt.

 

Lycka till allihop och vi hoppas på en regnfri helg!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MATS NÄRLING

 

Tack för inbjudan att få döma på Unghundsderbyt 2011. Jag ser fram emot att få träffa er och era unga hundar. Att se unga hundar i arbete är bland det roligaste som finns.

Tillsammans med min fru Helena har vi en liten uppfödning av labrador och flat. Vi bor på landet utanför Kungsör i Västmanland. Och hos oss finns i dagsläget fem hundar tre labradorer och två flatar.

 

Jag är aktiv inom SSRK, med domaruppdrag, provledare för A-prov, jag är även aktiv inom SSRK Bergslagens styrelse som ordförande. Jag är utbildad instruktör och önskar att tiden räckte till för fler kurser och internat.

Auktoriserad domare för retriever och jag har haft förmånen att få döma mänga, båda stora och små WT prov, både i Sverige, i Norden och i Europa. Jag startar mina/våra hundar både på A och B och C prov, samt jagar och apporterar med dom, både på stora godsjakter samt på egna jaktmarker.

Jag arbetar som HR-konsult på ett statligt bolag, med karriärcoaching, arbetslivsinriktad rehab, omställning m m.

 

Vi ses i Skåne!

 

 

KATARINA LJUNGQVIST

 

Jag tackar för förtroendet att få vara med och döma Unghundsderbyt 2011. Det ska bli riktigt kul att få se en massa entusiastiska unga hundar!

 

Jag bor i Växjö och delar boende med tre labradortikar som tränas för det roligaste som finns, nämligen jakt och jaktprov. Jag har under många år varit engagerad i SSRK med allt från styrelsearbete till att kasta kråkor på B-prov och de senaste åren har jag också hunnit med att döma ett antal WT,  bl a Flatmästerskapet både i Småland och Skåne.

 

Till vardags jobbar jag ihop pengar till hundmat, jakter och resor som projektledare på Skanskas tekniksupport.

 

/Katarina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ANITA NORRBLOM

 

 

Jag ser fram emot att få döma Unghundsderbyt 2011. Har dömt det en gång tidigare, premiäråret om jag inte missminner mig. Startat två gånger samt varit funktionär på det mycket regniga derbyt i Västerås.


Bor utanför Enköping tillsammas med Jörgen och för närvarande sex labradorer och en strävhårig tax. Mitt liv kretsar mycket kring hund. Uppfödare, instruktör, provledare, domare m m.


Lycka till på derbyt alla som ska starta!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WILLY GUSTAFSSON

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

• SSRK SÖDRA © 2011 •

Uppdateras av Anette Björgell